lejátszó


Discover Magyar atom!

2009. május 21., csütörtök

Pannónia Fesztivál

szerintem hatalmas fesztivál van készülőben. A fellépők névsorát olvasva nem panaszkodhatok.
2009. május 28. és 31. között rendezik meg Várpalotán a Pannónia fesztivált. A fesztivál fő attrakciója a nagy Hobo Blues Band koncert, amely 30-án, szombaton lesz megtartva. A HBB 24 évvel ezelőtti felállásban nyomja majd, ami azt jelenti, hogy a doboknál: Solt János, a basszusgitárnál: Póka Egon, a gitárnál: Tátrai Tibor. Vendégként fellép Deák Bill Gyula is, igazából nem értem, hogy miért csak vendégszereplő, hiszen ő is a bandában volt, de lényegtelen ezen filózni, a lényeg, hogy jövő héten itt a koncert. Csütörtökön kezdik és egész vasárnapig csak Zene, négy színpadon, Várpalota, Cseri-Parkerdő, a teljes fellépők sorát itt:
* HOBO BLUES BAND
* TANKCSAPDA
* KISPÁL ÉS A BORZ
* QUIMBY
* NYERS
* ROAD
* GHYMES
* DEPRESSZIÓ
* 30Y
* PÉTERFY BORI
* NEO
* MAGASHEGYI UNDERGROUND
* VAD FRUTTIK
* PANNONIA ALLSTARS SKA ORCHESTRA
* KAUKÁZUS
* EDDA
* BELGA
* IRIE MAFFIA
* PÁL UTCAI FIÚK
* THE CARBONFOOLS
* KONFLIKT (SK)
* THE MOOG
* BELMONDO
* AURÓRA
* RÓMEÓ VÉRZIK
* HEAVEN STREET SEVEN
* ANTI FITNESS CLUB
* MYSTERY GANG
* PROSECTURA
* BRAINS
* CADAVERES
* TESCO DISCO
* ESTI KORNÉL
* EFFETA
* HANGMÁS
* FIRKIN
* SEPTICMEN
* SKA-PÉCS
* RIDDIM COLONY
* NOSSA
* HÁTSÓ GONDOLAT
* PADDY AND THE RATS
* VÉGÁLLOMÁS
* OCHO MACHO
* BLUES KARAVÁN
vagy a: www.pannoniafesztival.hu oldalon olvashatják.
Nagy kár, hogy nem lehet napijegyet venni, csak három és négynapos jegyek válthatók.
A PANNÓNIA FESZTIVÁL területére való belépésre feljogosító karszalagért itt tudsz regisztrálni!(http://www.pannoniafesztival.hu/regisztracio/)

Ehhez nem kell mást tenned, mint az alábbi kérdésekre válaszolnod, az általad megadott e-mail címre érkező visszaigazolást kinyomtatnod, amellyel a fesztivál helyszínén részt vehetsz nyereményjátékunkban.
Mivel egy Abszolút Első Napot is beillesztettünk a PaFe programjába, ezért a fesztiválra három, és most már négynapos bérletek vásárlására is van lehetőség.
Bérletek árai: háromnapos: 2100 HUF, négynapos: 2600 HUF
(napijegyet nem értékesítünk)

Jegyek már kaphatóak a Ticket Express jegyirodáiban, valamint a Szerencsejáték Zrt. saját üzlethálózatában és szerződött partnereinél, vagyis országszerte MINDEN lottószelvény értékesítő helyen lehetőséged van négy-, ill. háromnapos bérlet vásárlására.
Az itt kapott belépőjegy(ek)et gondosan őrizd meg, mert a fesztivál helyszínén ennek (ezek) felmutatásával tudunk karszalagot biztosítani.
Amennyiben úgy döntesz, hogy jegyedet nem elővételben vásárolod meg, május 28-án, 15: 00-tól május 31-én, éjfélig, azaz a fesztivál ideje alatt a helyszínen is megteheted.
A regisztráció után kinyomtatott visszaigazolást elég, ha a helyszínre magaddal hozod.

Az előzetes regisztráció segítségével biztosíthatod, hogy barátaiddal teltház esetén is bejuss a fesztiválra.

Idén a regisztrálók kizárólag a fesztivál helyszínén adhatják le regisztrációs visszaigazolásukat. Az így leadott szelvények sorsoláson vesznek részt, amelyen a főnyeremény egy 1967-es kiadású Pannonia motorkerékpár.

3 megjegyzés:

  1. Hello Zuzmo,

    Ez a felhozatal nekem is tetszik, ezen aztán tényleg lesznek jó néhányan, ezt már megéri átgondolni mindenkinek, kivéve a még kicsoportos ovisoknak, mert nekik Palya Beáta és Halász Judit nélkül mit ér az egész...csak a legfiatalabb korosztály szívhat ezúttal.

    OFF
    Kérted, hogy az oldal megjelenéséről is írjak. Nos, most meg is teszem: a videóra és az MP3-makra utaló scripteket én inkább átrendezném a bejegyzések fölé, mint nálam a topikok neveit, a videó azonnali, külön lenyomása nélküli betöltése és elindulása viszont az oldal betöltése közben jelentősen belassítja a gépet! Az eBuddy-nál viszont nem tudom biztosra, hogy normális, hogy német és nem magyar nyelvű?

    VálaszTörlés
  2. Kihagytam még azt a kérdést, hogy én hogyhogy nem vagyok még a tagok között, mikor azt mondtad, kiküldesz meghívót?
    ON

    VálaszTörlés